за нас

Фирмата се занимава с търговия на обувки от 1999г. Предлага мъжки и дамски обувки и чанти, предимно изработени от естествена кожа и производство на Български фирми.

Обувките са едни от най-важните аксесоари за външния ви вид, според някои и най-важният.
Нашите обувки и чанти се открояват с фина изработка, стилни и оригинални модели създадени за вашия комфорт. Повечето модели обувки са произведени в България с внимание към всеки детайл и дизайн, отразяващ вашите желания. Качествени материали – най-вече естествена кожа и др. Оbuvkаbg.com e онлайн магазин за дамски и мъжки обувки, боти, ботуши, чехли, сандали, чанти и други видове аксесоари, в който можете да намерите огромно разнообразие от артикули, съобразени с последните модни тенденции. Моделите ни предлагат удобство, прецизност, елегантност за най-различни поводи, за да имате неповторима визия. Както знаете, обувките се сменят не само според сезона, но и модните тенденции, стила на клиента. Затова не правете компромис с обувките и заложете на качеството. Предимството на Оbuvkаbg.com е комфортът на вашето пазаруване, което спестява обикаляне по магазините за обувки и вашето безценно време. Обувките ни разполагат с по-няколко снимки в каталога, което е напълно достатъчно, за да направите правилен избор. Размерите са стандартни, а освен това имаме и условия за гаранция и рекламация.
Мъжките ни обувки са много стилни и предлагат всичко за съвременния мъж – сериозна визия, удобство и елегантност. Дори най-претенциозните клиенти могат да изберат своя чифт обувки от нас.
Поръчайте обувки – Оbuvkаbg.com доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт Експрес. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България – до адрес или до поискване в офис на куриера. Доставката се извършва в рамките на един работен ден. При въпроси за доставка или поръчка, не се колебайте да се свържете с нас.

Важно условие при поръчка онлайн е да проверите номерацията на обувките дали отговарят на вашия размер, а също и материалите, от които са изработени. Винаги предлагаме опция отвори и пробвай.
За този период от време сме успели да спечелим доверието на нашите клиенти и партньори от цяла България

Водещата ни цел е вашата удовлетвореност 🙂