Доставка

Как се доставят поръчките ?

Оbuvkаbg.com – доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Еконт Експрес, Спиди и Български пощи. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България – до адрес или до поискване в офис на куриера.

Колко е цената за доставка ?

• За поръчка над 100лв. заплащате само стойността на поръчката. Цената за куриер е за наша сметка.

• За поръчка под 100 лв. заплащате стойността на поръчката + цена за доставка от 4лв. до офис на куриерската фирма.

Доставката се извършва на следващия работен ден, след като се свържем с Вас и потвърдите поръчката. Винаги слагаме опция проба и преглед. Ако има някакъв проблем с номера винаги ги заменяме. Ако модела не Ви допадне можете да го върнете веднага в този случай заплащате само доставката на куриерската фирма.

Какъв е срокът за обработка и доставка ?

Поръчките, направени до 14:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 11:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа . Поръчките, направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници .